Joshua Ray Walker & Willy Tea Taylor / Live at Vidinge Gård / 26. Oktober 2019

 

2x vom Allerfeinsten! Joshua Ray Walker & Willy Tea Taylor / Live at Vidinge Gård / 26. Oktober 2019

Pub geöffnet ab 18 Uhr, Konzert um 20:00. Es gibt auch leckere, themenbezogene Speisen!

Eintritt: SEK 150:-

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Livespelning i puben lördag 26/10

2x Country Singer/Songwriter - Gold
Joshua Ray Walker och Willy Tea Taylor

Pub och matservering från 18:00. Spelning ca 20:00.

Inträde: 150kr (fritt för boende på Vidinge Gård)
Begränsat antal, förbokning rekommenderas.
0481-63237 eller mail@vidingegard.com.

JOSHUA RAY WALKER
Joshua Ray Walker tog den snåriga vägen till den traditionella countryn efter en uppväxt i östra Dallas.

Härdad av ett flitigt turnerande (250+ spelningar per år), i diverse band med varierande musikalisk inriktning - framförallt i hemstaten Texas - har han som musiker erfarenheter som vida överstiger hans ålder.

Även om han är ny som solo-artist på den internationella scenen är han sannerligen hemtam på scenen, och han har redan delat scen med bekanta band som Old 97’s, Vandoliers, Colter Wall och BJ Barham. Hans melodiska, karaktärs-drivna låtskrivande sätter nytt ljus på traditionellt country-berättande och med sin klara, distinkta röst förtrollar han sina åhörare.

Hans debutalbum har fått lysande kritik i amerikansk press.

WILLY TEA TAYLOR
"One of the most important American singer/songwriters of our time” skrev altcountrybibeln No Depression. Ifall du tycker det låter som en musikjournalistisk överdrift i mängden kommer du ändra dig så fort du hör Willy Tea Taylors låtar, som med hjärta och precision ringar in essensen av att vara människa.

Du råkar inte ofta på någon som Willy Tea Taylor. I hans försiktigt framplockade och fyrsträngade folkvisor är det förflutna, för att låna av Faulkner, aldrig förgånget, det är inte ens förflutet. Då och nu och något vi ännu inte vet vad det utmynnar i länkas samman av poesin, värmen, den aldrig falnande glöden av humanism.

Taylor sjunger om tillvarons små ting så att vi verkligen fattar att i det lilla gömmer sig inte sällan livets verkligt stora. Han gör det med ett betydande mått av förundran men också en vetskap om alltings skörhet och vår egen roll i detta. Han gör det kanske framför allt utan ett uns av cynism.

Preis: 14

Joshua Ray Walker & Willy Tea Taylor / Live at Vidinge Gård / 26. Oktober 2019 jetzt anfragen